Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av alla bilder


Av alla bilder
är bilden av dig
den vackraste
i mitt minne







Fri vers av Syrran77
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-14 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77