Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smältis

smältishögar,
spår av vinter,
ljusa dagar
i mitt minne

mörka kvällar,
målar stjärnor,
varma hällar
i mitt sinne

glitterögon
fångar ljuset,
i mitt hjärta
djupt här inne

Sparar känslan
hela livet







Fri vers av Syrran77
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-17 09:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ju mer som smälter, desto bättre.
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77