Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt igenom



Rakt igenom alla minnens drömmar
färdas jag ibland
som vingburen.
Svävar ovan det som nu är verklighet.
Bortom
allt mitt haltande. All min värk.
Bortom
dålig hörsel och syn.
Bortom
mörka sorger.

Huden smeks av vind.
Näshålans inre av doft från nektar.
Trumhinnor skickar sånger in i mig.
Tungan lapar smak av hav.
Medan
du
ligger tätt intill
iklädd endast en gudinnas kvinnlighet.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-11 17:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
,
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP