Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Förbjudna

Tror ej är jag ensam om
att känna det förbjudna som
ska tystas ned men finns inom.

Själen vrider sig i kramp
när kött och ande för en kamp
Suger upp allt... som en svamp.

Sakta domnar själen bort.
Världen ger den dess eskort...
som skräms av alla av vår sort.

De måste skiljas; ta adjö.
Det sköra gör sig klar att dö,
och bli till aska............... i en sjö.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-11 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inget äkta ska förbjudas, och du fångar dilemmat väl, oavsett vilken "förbjudet" vi än talar om. Tänk om ande och kött kunde förenas oftare, för de är ju trots allt uttryck för samma verklighet!!!

Stark text.
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP