Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAMFÖR STADENS SILUETT

Viken full med svanar
framför stadens siluett
hela tiden brummar det
från dubbel A och K.

Trives här helt jag anar
har faktiskt sans och vett
att bo här visst jag vet
när jag kisar mot himmel blå.

Jag blir så glad när Karlshamnsflickor
nu sommarklädda gå
och kastar av sig skor.

Det ser nu ut jag funnit brickor
att livspusslet färdig få
här mitt liv ånyo gror.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-12 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar