Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grymmaste gryn

Ett så grymt gryn på alla vis
ofta kom på tal vid daglig spis
låter så farligt
bör behandlas varligt
inte sant eller hur då: RÅRIS...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-13 09:32



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket man kan göra på råris
2021-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt