Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


djup


Hyllplan


Tjocktröjan och t-shirten
kommer tyvärr aldrig mötas
så länge de ligger
på olika hyllplan

Jag förstod det idag

när jag sa att jag ville prata djupt
alltså djupare än
vart vi vill åka på semester

och du inte spann vidare
i den tråden

Åh vad jag önskar
att din T-shirt
kunde ramla ner på mitt hyllplan

och samsas med min tjocktröja




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-15 01:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så roligt och så smart! Gillar liknelsen eller metaforen! Mycket snillrikt! Min garderob ropar på mig, sesam öppna dig! :) o

Och så till installationen, peggarna på toppen likt reglage eller startknapp kanske? Mycket spännande!
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP