Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erik Axel Karlfeldt

Du, Erik Axel diktar
himmelskt och välresonant

Bågen du tar och siktar
Skjuter vokal, konsonant!

Aldrig du såg att pilen
någonsin missade mål

Du med den främsta stilen
är för vår konst en symbol




Bunden vers (Rim) av Arenaramus
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-15 20:19



Bookmark and Share


    Askanden
pil
svärd
bara det är vasst
som detta
2021-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus