Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamman och sonen...

Mannan säger till sonen sin Tor:
- Hjälp oss med utgifter! Lönen din stor...
- Dem vill jag värna!
Inköp gör jag gärna!
- Jag trodde min lön, du ville åt, mor...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-16 11:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Dä ä kul o skriv, tänka sig vilka fantasins kliv, verkligheten verkligheter bjuder på, hur att tänka känna samt till gå, dagen har sannerligen mycke av driv...
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt