Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösttrött

Hösten nu känns mera tung
än som förr när jag var ung.
Nej, tröttare för varje dag
utan ork så vaknar jag.

Ty nu jag mycket sämre ser.
Mörkret plågar mig än mer
än det gjorde då en gång.
Dagen var inte så lång.

Hösten nu känns mera kall
men den överlevs i allafall.
Aldrig någon vän till mig,
ens när solen visar sig.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-16 12:08



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Gillar dessa mjuka strofer,
denna böljande poesi.
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP