Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
illamående, spyfärdig, äcklad,


Illamående

En sommar kom du som en snöflinga;
kall och vit, som en lögn




Fri vers av Arte
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-07-29 03:16



Bookmark and Share


  Semir
shit va bra :D, kund einte skrivit det bättre själv :) hahh
e dobar ti oanj novi, ali nemoj biti tuzan, sve ce biti uredu :P
2006-08-02

  Last Word Spoken
usch ja, där visar du tydlig avsky för någon..
alltså bra skrivet, grimaserar här av känslan du ger..
ja... så få ord, få rader, och tydlig avsky... mmm
Du é bäst!!
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte