Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte nära mig!

Bli kvar hos den som klagar,

styr allting med egna lagar.

Sårar blott för det behagar

att det våra band försvagar.

Ja, var hos denne alla dagar

som alla i ditt liv anklagar,

och i skymundan andra jagar.

Som vår närvaro helt beklagar

sedan dig från oss ledsagar.

Men....... kom inte nära mig!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-10-27 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP