Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Annan Jag, En Annan Du


Vill ej blicka bak i tiden...

det som varit ej finns nu.

Den du kände är avliden,

och jag ser en annan du.

Titta bak bör vi blott göra

för att se allt vi har lärt...

och sen till nuet överföra

det som varit något värt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-29 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP