Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt kirrat!

- Få en förlåtelse då Per
hur skall man då bära sig åt där...
- Finns endast ett sätt
för att ordna det lätt...
Blir väl då att börja synda här...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-29 12:25



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Bra att veta...patriarkatet når ända dit:)

Tack!
2021-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2021-10-29

  Solstrale VIP
Per-ler-porten! :)
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt