Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

umm kan ha stavat fel på glass. är lite stressad. Inspirerad av nattbusfärd i går. update i November. Den här dikten publicerades i IOGT-NTOs tidning Accent på insändarsidan, och blev nu i november dissade för att jag ska ha ett dåligt språk (jag svär


Den jävla alkoholkulturen

jag är så jävla trött
på den här alkoholkulturen
när 16-åringar står och spyr
i kön till nattbussen


Är så jävla trött
på när druckna människor
inte kan låta bli att
slå på varandra


Är så jävla trött
på att man inte kan få
en lugn stund en
fredagnatt på väg hem


Är så jävla trött på
att man inte kan accepteras
som nykter när man
väntar på nattbussen


Är så jävla trött på
druckna folks irriterande
kontaktförsök på natten


Är så jävla trött på
att behöva gråta över
hur flickor reducerar sin personlighet
i alkoholdimmor


Är så jävla trött på
att kvinnor inte kan smälla till
de berusade mentala småpojkarna
rakt i kuken som de förtjänar när de
klämmer dem på brösten


Är så jävla trött på
idioter som är så berusade
att de inte kan acceptera
kvinnor som individer


Är så jävla trött på
den här alkoholkulturen
som fyller gatan med glasspliter
och livet med människospliter




Fri vers av virre
Läst 1114 gånger
Publicerad 2006-07-29 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förstår precis vad du känner...nykterhet är sett som ett handikapp i dagens läge
2006-08-01

  Cris
Ja fy farao...när det går så långt
nattbussen är ett kräkmedel...
man drar sig i det längta..
2006-07-31

    Tony Lundén
Tack för denna. Äntligen någon som känner som jag på nattbussen...
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

virre