Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kristina


Du bär minnet

Du bär minnet av din son

vi vet att barn är ett lån

jag önskar att jag kunde laga såren

Som brutalt smyger på med åren

 

jag går bredvid dig 

i mörkret mot allhelgona

tänder ljus efter ljus 

luta dig mot mig

 

vi går tillsammans




Fri vers av Maiah VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-30 09:39



Bookmark and Share


  TT
Otroligt gripande. Berör.
2021-11-03

  Bengt H VIP
Tolkar det inte som någon som har dött, utan gått en annan väg. Som en slags försoning.
2021-10-30

  Änglaögon
Trösterikt vackert i denna mörka tid.
2021-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP