Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du måste dö innan du dör, för att inte dö, när du dör.


Ömsa skinn för allas bästa

kunde inte acceptera,
att världen ej är stor

att Gud ej är god
kunde inte relatera

kunde inte formulera,
att vi gör allting tillsammans

alla handlingar en verkan
som bygger hela livet


tar vi det för givet?

alla hjälps vi åt,
för att bygga vår miljö

hårt arbete,

egodöd efter

egodöd.




Fri vers (Fri form) av agh.nilsson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-30 23:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är inte ond.
2021-11-03

  AiA Maria den fria

Yes!

I samma ögonblick vi väljer att se

konsekvenserna av våra egna val

istf att gömma oss bakom en ond högre

förändras ”verkligheten” i ett slag.

Tack!
2021-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Gud är god.
Människan är ond, som vänt Honom ryggen.
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson VIP