Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtan vi bär med oss kommer någonstans ifrån, låt oss äga våra känslor, för att äntligen förstå.


Distans

det är märkligt
hur mycket mer jag ser
nu när jag backat bort från scenen

all den smärtan
känns så självklar nu
nu när dammet inte blockerar synen


där som ömhet, sans och vidgad syn
kom i kläm med politik

där som ordets lag, ett logikens slag
förhindrade för för-djup-ande

där vi gick i kras, efter otal glas
av okunskapens galla


fortsätter vi att falla...
...ner mot självägd sanning

hör du ropen kalla...
...mot en meningsfull förvandling




Fri vers (Fri form) av agh.nilsson VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-01 14:09



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Ja!

Klarsynthet
Transformerar

Vi är fria
att välja
att lyssna
i tystnaden
framför orden


Tack!
2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

agh.nilsson
agh.nilsson VIP