Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är ett verb och inte gjort av ord

Vackert var det längs kusten den dagen
När han körde höll vi händer
Jag bad honom stanna
där måsarna samlats

Efter kaffet ville jag visa honom
hur man älskar havet
Jag sprang ut, fri, plaskade, barnslig, lycklig
Älskling! Det är kärlek!

Han förstod inte
När vi körde hem tyckte jag synd om honom
Han kanske aldrig skulle förstå.




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 70 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-01 20:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärt det där med att visa kärlek och faktiskt våga. Det är då man når varann ibland…
2021-11-06

  AiA Maria den fria

Ord av vikt

Tack!

I mig är kärlek
fri från ”görande”
tillåtande upplevelsen
i varande närvaro

Tack!
2021-11-04

  Judas Ekholm VIP
Finurlig och berörande. Fantastisk titel dessutom. <3
2021-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn