Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid 95

Vid 95
vill jag rymma på en trimmad
rullator
Ha rock n roll och papiljotter i mitt hår
Jag ska älska dig som fan
Om jag lever då




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-12-17 09:55



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
95 är det nya 20
2021-12-18

  SatansSon VIP
dub finns inte 2056
2021-12-17

    Björka
det är rätt! full gas...
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn