Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det konstiga fodralet

Han tog min hand
en bit från baren
Bad mig
gissa instrument i
det konstiga fodralet

Du är så vacker i din
hipsterscarf.
En uppfinningsrik
raggningsreplik
Och han bjöd på
ett glas vitt
Jag tog hans hand under
bordet
Lutad mot hans skjorta
kändes hans doft som hemma
Och på tok för ung
var han
Filosofisk, poetiskt intelligent
Han ville skaffa barn, jag sa du blir en bra
pappa
Han sa du borde sälja dina
dikter
Ofta tänker jag på att jag
skulle ha gått efter när
han
gick 02
Röd av mina läppar

Jag hade troligen också följt instinkten
om hans
tjej inte hade väntat vid dörren
Fan fan




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-20 12:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja en ihågkomsten värd namnet! Bra!
2021-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn