Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mig nära

Tyglar min väntan till tålig och blid
När avstånd skyddar och låter en växa
Om lust mer är kärlek än annat härligt i oss
Finns lusten överallt, i det vi andas, lever och hoppas




Fri vers av Horace
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-02 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace