Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har dragningskraft...

Tänk, denna lyckans gudinna
vill var man, för egen skull vinna...
Men ett problem nu
hon är redan gift ju...
Fru Fortuna! En tursam kvinna...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-02 10:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så så kul-tur du bjuder oss!
2021-11-03

  lodjuret/seglare VIP
Den det om smäller, tänka sig bara vad som gäller, solen går upp och strålar ibland, hett blir hjärtat och het blir sand, tänk blott att så som suga karameller...
2021-11-02

  ULJO
En av dina bästa.
2021-11-02

  Öknens Ros VIP
Riktigt bra limerick!
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt