Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningar som bara kommer


23:55

tänker på dig
på posca-pennor
och hur musik låter när man somnar




Fri vers av deathraay
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-02 23:59



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Stämningsfullt! :-)
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay