Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att känna någon

Jag ser rakt igenom dig
Ser dina tankar som en karta
Över ett konstmuseum

Några målningar är mina
Mest en konstellation av sorg




Fri vers av deathraay
Läst 98 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-27 01:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kosmisk, minimalistiskt,

oerhört starkt självförtroende med förmodansvis mycket empati men alla har en punkt där de inte orkar längre och oavsett hur mycket de försöker blir det fel för båda eller alla 3
2022-12-08

  Seasons VIP
Otroligt vacker dikt
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay