Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symbios

Vårat spektrum är inte parallellt
Från vad betraktare kan se
Ett sädesfält att gömma sig i
Inga hörn eller gränser
Vi lägger oss ner i jorden
Samtalar om våra mörka sidor
Och det spektakulära med
Tankar i symbios




Fri vers av deathraay
Läst 77 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-27 01:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
re: sista raden. det går ju inte att läsa allting, så jag föredrog den här mot den andra som las upp samtidigt. du har väl fått besök av lassemaja redan. vet inte hur du hanterar honom, eller mig för den delen. människor tröttnar på mig, det blir inte speciellt bra symbios direkt. mitt ex orkade 1½ år, det ska hon ha eloge för. jag skriver om henne fortfarande, oavsett hur hon gnällde och andra att man inte ska tala om sina ex. men hon var allt för mig, jag glömmer inte enkelt, men jag har inte ett flöde som alla andra på min frekvens med 1000 ord ljud bilder tankar samtidigt, det är mest 0 tankar, ibland 1, inte ofta 2, högst 3 och då blir det rörigt, eftersom allt är en ström för mig också, men det går långsamt. en annan lasse sa "inget finns som inte går att se", vad ser du om du blundar? jag frågade en emma det, och hon sa inget men log sitt vackra leende. eftersom mitt poweranimal heter emma så tänker jag ofta på de emmor jag träffat. det är så jag är. bara för att nån hatar eller ignorerar mig behöver inte jag göra samma sak. det var en turkisk kvinna som jag träffade för herrejösses massa år sen. jag skrev en dikt om henne förra hösten äntligen. hon verkade tycka mycket om den. den är ganska enkelt skriven och jag kan recitera de fortfarande, men jag glömmer den nog till slut. då finns det böcker att skriva, för att ge till nån man tycker om. jag förstår inte dikten, men den låter vackert och originell. thats what it feels like for a straight edge guy who got his tatu after he was 27.
2022-11-27
  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay