Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cataclysm

Mistake northern lights for serpents
in cataclysmic dopamine downs
Whilst deeper within consciousness
reposes opaline clouds




Fri vers (Fri form) av deathraay
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-18 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay