Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi borde

Vi liknas som i en film
Något i Cannes med poetisk budskap
Något som sträcker sig längre än romantik
För allt är fragilt
Kanske därför du sa det just där
På bensinstationen
I samma bil som på våra äventyr
Vi kan lova oss allt och ingenting




Fri vers av deathraay
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-01 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay