Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schackmatt

Schackspelarnas blickar
När vi går ut från baren
En fransk soldat som korsar min gräns
Natten i berusande hägringar

Likvärdig kung och drottning
Erövra, förverka, älska
Återvända hem
Sista orden ekar ännu
”Vi kände det”

Au revoir




Fri vers av deathraay
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-17 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay