Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dejtinghistoria att lära sig av.


Pianot som tystnade

"Multi-love" på piano
Tatueringar på bröstet
Som jag följer med mina händer
Säger åt dig att sluta göra mig kär
Sluta ge musik en mening




Musiken tappade sin mening




Fri vers (Fri form) av deathraay
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-15 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay