Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polaroid

fladdrande vita gardiner
minnen i Polaroid
från en sommars början
jordbruna ögon
som ber mig att stanna kvar

frågar om du gillar poesi
när vi packar in väskorna i bilen
i den ljusaste timmen
som en Wes film i varma färgtoner
passerar skogarna förbi

kaffestopp vid bäckar
räknar bergtoppar från bilrutan
från kameralinsen
hur kunde du vara så säker
att du inte älskade mig?




Fri vers (Fri form) av deathraay
Läst 100 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-14 23:25



Bookmark and Share


  Kale Ripoff
Bra där!

Bokmärker den! <3
2023-09-19

  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning! <3
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay