Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att leta efter det man saknar när man redan fått för mycket av livet.


Livet viskar till mitt hjärta

Du är vild, vacker och fri
du är stark, modig
och galet obrydd

Du kan göra vad du vill!

Så jag far fram i mitt liv
med sjumilakliv

Men någonstan därinne
brinner en längtan stark
efter något annat

Någon annan

Någon som kan se och relatera
till mitt sköra inre

Så jag far från blomma
till blomma

bara för att finna
att deras själar är tomma

Livet viskar då, till mitt hjärta:
Du ska ge inte hitta




Fri vers (Fri form) av Trollbunden
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-05 11:11



Bookmark and Share


    Askanden
genom att ge tog hon
2021-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden