Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt druckna hjärta

Förlåt
Det var inte meningen att ringa
I natt
Igen
Men
det är lättare att slita frosten ur marken
än att tygla mitt druckna hjärta




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 107 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-11-05 11:18



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Fy fan vilken smocka! Så jävla snyggt minimalistisk och ändå så otroligt relaterande och beskrivande. Kudos!

Och vad gäller själva innehållet: vi har alla [nåja] varit där. Jag känner igen mig pinsamt mycket. Tusen tack för läsupplevelsen.
2021-11-08

    ej medlem längre
En innerlig text som värmer, känns igen.
2021-11-05

  Jeanette Sandelin
Fantastisk vacker, sorgsen, fulländad!
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn