Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävande tid

Vi är skugga och vi är ljus
vi är speglar av hud.

Vi svävar som tid
kan varandra utantill
vet ingenting om varandra.
Vi vill nå bortom gränssnittet
den tillfälliga föreningen
ner i tillvarons svindeldjup.

Vi andas
underkastar oss natten och stormen
blir ett med universums skimmer
i vågkammarna
stjärnorna mellan molnrevor
och den lilla eldens
flämtande stormlykta
i den vibrerande, bottenlösa natten.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-06 10:03



Bookmark and Share


  Stisse
Jag blir hänförd av din fina dikt. Du skriver helt magiskt.
2021-11-27

  Lustverket VIP
Puh... känsla av svindel på sista raden. Där står vi, vare sig vi orkar se det eller ej.
2021-11-08

  Kungskobran VIP
Kärleken övervinner allt
2021-11-06

    hver
Rafmagn = verði ljós ?

í vibrandi botnlausa nóttinni.


Flott
2021-11-06

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vackert om det vi är.
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP