Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lönlöst




Febrilt gned han två blöta pinnar i hopp om att väcka känslor. Men det tändes ingen eld inom mig. Den enda lågan som tycktes växa var den som brann av frustration.




Fri vers av Bortom stigen VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-07 01:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag provade med 8 pinnar
att väcka 2 slumrande
granitgrottor till liv igen
som efter ett tag
blev blötlagda
och ur forsade det
alla känslor och ord
man kan tänka
och inte tänka sig
2022-02-02

    ej medlem längre
När det inte klickar alls, är allt mest pinsamt och även patetiskt.
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Bortom stigen
Bortom stigen VIP