Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om


Kan inte älska dig

Jag kan inte älska dig
utan att tappa min fattning
Inte låta hjärtat krackelera
inför dig
exponera mig
riskera dig,
Jag kan inte älska dig
innan
jag står ut med mitt eget sällskap
Inte innan jag förlåter mig

Nu kan jag inte älska dig




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-07 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn