Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara i slaget...

Säkert är ej nå´t rekord då...
Allra bäst räkna med bara så...
Att sen nå´n annan
får den då, priskannan...
Trots oslagbart! Kan nå´n överst nå...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-08 09:25



Bookmark and Share


  ULJO
Bra limerick.
2021-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som passar i många sammanhang.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt