Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om...

Om sorgen slår ner
man hoppas ju att då sker
att omsorg nå´n ger...

Om döden slår ner
folk drar sig tillbaka mer
ej bara en, fler

Om döden slår allt
man faller likt isbit, kallt
saknar kär gestalt...

Månader tomt går...
Ringsignal mitt öra når...
Längtad fråga får...

- Hur mås det, gunås...
- I tomhet det numer gås...
Tappat allt glatt flås...

- Anklaga ej oss!
Uppringd! Blev du nu! Kom loss!
Vi visste förstås...

Ej vad din man gör...
Plötsligt dör! Det oss verkligen berör!
VI VISSTE JU INTE ENS DÅ VAD
VI SKULLE TA OSS FÖR...
Visst det oss helt tog
att det var just han som dog
och bara bort drog...

Jag skrek bara rakt ut:
-GODE GUD! GODE GUD!!!!!!!!!!!!
























Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-08 12:21



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande text det där
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt