Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

***Vänner****

När jag tänker på mina vänner
bubblar lyckan upp i mig
att de finns här och just för mig...
Och alla dessa lyckas hela tiden
med samma sorts goda bravad
att om igen och om igen
göra mig: Så själaglad!
Så det är ju helt underbart
att just ni i mig har ta´t fatt...
Det bäddar ju bara för ett
för ännu fler glädjeskratt!





Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-11 23:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja våra vänner är som goda feer! :) Ingen kan ju heller dela glädjens giv som du! Klart det speglar tillbaka!
2021-11-12

  AiA Maria den fria

Delad glädje
alltid dubbel glädje ...minst:)

Tack!
2021-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt