Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legobitar

Du placerar din hand på mitt kindben
Jag fäller in mina vingar
fäller ner mitt visir
Jag gör mig redo för natten

Så krymper våra rum
som de gör när nålar faller
Alla kvävda ord
slarvigt på vardagsrumsgolvet
När ljuset brunnit ut och vinet tagit slut
skär de in i foten som kvarglömda legobitar




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 102 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-11 23:34



Bookmark and Share


  SvartPortal
Stark text, tänkvärd
2021-11-16

  AKT VIP
Välskrivet. Gillas!
2021-11-12

  Solstrale VIP
Mycket starkt och dramatiskt i det berörande språket! Under ytan...
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn