Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Hyllning till diktaren vid Djävulsån


Du muttrade när du plitade paroller

Ditt livsberättigande, var diktarens befriarens
Endast befrielse kan man kräva av poesin
Allt annat är förskönande utfyllnad svag
Dina ögon glödde fast du var gammal




Fri vers av Horace
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-13 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace