Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Hyllning till diktaren vid Djävulsån


För detta lilla storslagna tackar jag dig

Du rörde dig medströms och motströms
Som döden, även du patrullerade livet
för att påminna oss om att det visst
finns livets källa i dess fullbordan




Fri vers av Horace
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-14 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace