Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla som brottas med tomhet och trötthet


Bekännelse

För Längesedan
dansade jag med döden
Ända in i dödsriket.
Där fann jag kärlek
Och
Vilja att leva

Dagar kom och gick
Livet fyllde sig självt
Tills tomhet och
Vanmakt tog mig igen.

Dansade med döden
Begärde livet
Och
Lyssnar nu till det
Som bär allt
I liv och död.




Fri vers av 1001
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-13 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1001
1001