Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör mitt eget hjärta

Ibland stänger jag av aviseringar
och aktiverar ljudlös ringsignal
Då kan det hända att jag hör mitt eget hjärta




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-14 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är bra att stanna upp och leva och hinna fånga sina känslor.
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn