Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på tomten

Jag tror på tomten
på vättar och troll.
På alla småfolken
som på oss har koll.
Jag tror på UFO:s
på mörker och ljus.
Väsen här hos oss
nedstigna gurus...

Jag tror på änglar
demoner och Gud.
Att vi en sväng tar
till jordens påbud.
Jag tror på karman
på ödets försyn.
Helt utan harm kan
den bringa insyn.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-14 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP