Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberstjärnor

minns det som stjärnor och glitter
vatten som omsluter kroppen
under en mörk himmel
varma händer och kalla fötter
en låt man hör första gången
5:48 minuter
spela den hundra gånger till
tills vi slutar prata om hur det förändrade oss
hur året gick och vi stod kvar




Fri vers av deathraay
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-15 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay