Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rockstar-hjärtan

Mitt hjärta är en baston
några beats med reverb
och du har pinsamt dyra converse
Du stampar rastlöst takten på 2:an och 4:an
I en flod
blöder vi
ord
som för en tid kunde ha fått vila

du och jag och våra rockstar-hjärtan
är vackrast
när tystnaden talar




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 64 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-15 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din text har fått liv, ett "beat"!
2021-11-16

  Mats Edin VIP
Snygga rytmer
2021-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Rockstjärnor som diggar tystnad?
Det var något nytt!
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn