Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Knappt förnimbart


Nattens salighet, och dagens

När vi slutligen möts är allt redan över för denna gång
Du frågar var jag har varit, ovetande om irrvägar
Jag svarar att jag ibland bevandrat avvägar
Med dig hela tiden, så klart, så klart




Fri vers av Horace
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-16 07:59



Bookmark and Share


  karenina VIP
I oklarheter finns många gånger klarheter
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace