Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Allt jag gör
i livet
är ett tafatt försök
att nå fram,
med en del av det jag är
och bli älskad för det

i brist på dig pappa

vill jag nå vem som helst




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 74 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-16 22:04



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Aj mitt hjärta. Jag känner igen det så väl. Allt man gör för att duga, ses, älskas. Förgäves.
2021-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Hjärtskärande.
2021-11-17

    ej medlem längre
Ibland når man inte hela vägen.
2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn