Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soldier darling och en upprymd dag

Jag släpper ner mina händer
när du kysser mig fri
jag behöver inte längre medicinen
(eller jo det behöver jag nog troligtvis
men jag skiter i det mitt i glädjeruset)
Jag dansar vågad samba i gruset
på väg hem från psykoanalysen

Mina skuggor ger vika för
din okuvliga blick
Dina händer är en
bedårande kärleksförklaring
Din styrka gör mig fan modigast i världen

My Stunning Soldier Darling !




Fri vers av Linda Olsson örn
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-17 15:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
så kan en bra kram kännas.
2021-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda Olsson örn
Linda Olsson örn